Гра "Мрії Арта" в Dreams / store.playstation.com

Студія Media Molecule наймає гравців для тестування VR-режиму в грі Dreams.

Відповідну вакансію компанія опублікувала на порталі Research-i.

Читайте такожВідмова від ексклюзивів і герої-пенсіонери. Якими будуть ігри майбутнього

Відео дня

З 2 по 19 червня учасники повинні будуть допомагати в тестуванні VR-режиму для Dreams. Перед початком роботи гравці підпишуть документ про нерозголошення інформації, а в процесі тесту повинні будуть кожні два дні відсилати звіти про знайдені помилки. Менш ніж за три тижні тестування учасникам заплатять по 200 фунтів стерлінгів.

Прийом заявок на участь у тестуванні VR-режиму вже розпочався. Відправити свою заявку можна тут.

Раніше студія Media Molecule заявляла про свої плани додати в Dream підтримку шоломів PS VR. У квітні розробники оголосили про те, що режим для віртуальної реальності вже знаходиться на стадії локалізації та усунення помилок.

Нагадаємо, в PlayStation Store з'явилася безкоштовна демоверсія Dreams. Вона дає доступ до мінливого плейлисту з популярними творами гравців, включаючи The Ornithologist's Private Collection Player Piano Player, Art Therapy та Great Job Human. Демо дозволяє зіграти в перші 20 хвилин пригодницької гри "Мрії Арта", створеної розробниками Dreams – студією Media Molecule.

Що таке Dreams

Dreams – це ексклюзив PS4, який дозволяє користувачам створювати власні ігри. Dreams схожа на суміш конструктора ігор, соціальної мережі та майданчика YouTube, де гравці можуть познайомитися з проектами інших користувачів, ставити лайки, підписуватися, а також створювати та опубліковувати власні відеоігри. В Dreams є внутрішньоігровий редактор, який дозволяє створювати проекти абсолютно різних жанрів – від платформерів та гонок до космічних симуляторів і шутерів від першої особи.