Grounded вышла в ранний доступ на Xbox One и ПК / store.steampowered.com

Симулятор виживання Grounded через тиждень після виходу в ранній доступ продовжує утримувати лідерство по продажах в магазині цифрової дистрибуції Steam.

Читайте такожПрибульці серед нас! Огляд гри Destroy All Humans

Як повідомили розробники зі студії Obsidian в офіційному блозі Xbox, у верші два дні после виходу в Grounded зіграло понад мільйона осіб.Таким чином гра показала хороший старт. А ось свіжий ремастер Destroy All Humans, який вийшов в один день с Grounded, опустився в чарті продажів на сьому сходинку.

Відео дня

Нагадаємо, 28 липня кооперативний симулятор виживання Grounded вийшов у ранній доступ на Xbox One та ПК. Головними героями гри стали діти, які зменшилися до розміру комах. Їм доведеться виживати на задньому подвір'ї власного будинку, будувати укриття, створювати зброю, боротися з мурахами і павуками. Незабаром після виходу в ранній доступ Grounded очолила рейтинг найбільш продаваних ігор в магазині цифрової дистрибуції Steam. У гри вже понад 3 тисяч відгуків, з них 81% позитивних. Загалом користувачі хвалять цікавий сетинг, страшних павуків і гарну графіку.

Повноцінний реліз Grounded намічений на 2021 рік.