Heavy Rain вийшла 10 років тому на PS3 / quanticdream.com

Ігри студії Quantic Dream – інтерактивний детектив Heavy Rain, психологічний трилер Beyond: Two Souls, а також пригодницький проект Detroit: Become Human з'являться в магазині цифрової дистрибуції Steam вже 18 червня.

З нагоди релізи своїх ігор на майданчику компанії Valve розробники випустили трейлер.

Ігри Quantic Dream в Steam

Сторінки ігор, а також їх демоверсії вже з'явилися на майданчику Steam. Тайтли можна додати в список бажаного, однак не можна оформити попереднє замовлення. На цей момент невідомо, скільки будуть коштувати ігри.

Читайте такожУ Steam з величезними знижками віддають трилогію Tomb Raider

Крім того, у своєму офіційному блозі розробники представили розширення під назвою Detroit Community Play для майданчика Twitch. Розширення буде безкоштовним. З його допомогою користувачі, у яких встановлена ПК-версія Detroit: Become Human, зможуть під час трансляції голосувати за різні варіанти поведінки стрімера в грі.

Трейлер Detroit Community Play

Нагадаємо, ігри Heavy Rain, Beyond: Two Souls та Detroit: Become Human довгий час були ексклюзивами PlayStation. Минулого року засновник Quantic Dream, Девід Кейдж, заявив, що ігри студії будуть виходить на всіх платформах. Так у 2019 році всі три останні гри компанії вийшли на ПК, ставши тимчасовим ексклюзивом магазину Epic Games Store.