Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning вийде на PS4 і Xbox One / фото thqnordic.com

Ремастер рольової гри Kingdoms of Amalur з підзаголовком Re-Reckoning вийде на PlayStation 4 та Xbox One вже цієї осені – 8 вересня.

Про це повідомили видавці гри, компанія THQ Nordic.

Трейлер Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – це перевидання однойменної рольової гри, яку створив письменник Роберт Сальваторе, батько комікс-героя Спауна, Тодд Макфарлейн, а також автор Elder Scrolls IV: Oblivion Кен Ролстон. У ремастері розробники оновили графіку та вдосконалили ігровий процес, в якому використовується гнучка і динамічна бойова система. За сюжетом гравцеві належить врятувати світ, який роздирає жорстока війна, заволодіти ключами до безсмертя, і стати першим воїном, що зумів уникнути смерті.

У ремастера буде кілька видань, у тому числі Fate Edition. До нього увійде повна версія Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, а також майбутнє доповнення Fatesworn, яке вийде у 2021 році

Крім того, розробники випустять колекційне видання Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. До нього увійде статуетка Алін Шир, ексклюзивний брелок, саундтрек та інші бонуси. Спеціально для колекційного видання студія випустила окремий трейлер.

Трейлер Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - collector's Edition

Попередні замовлення на перевидання Kingdoms of Amalur: Reckoning відкриються вже сьогодні.