Гра PUBG Mobile вийшла у 20'18 році / pubg.com

Гра PUBG Mobile, а також її версія для китайського ринку, Game For Peace, заробила понад $3 мільярдів за весь час з моменту релізу у 2018 році.

Про це йдеться у звіті, опублікованому аналітичною компанією Sensor Tower.

Тільки у січні цього року гра принесла своїм видавцям $200 млн. У березні мобільна версія PUBG заробила $270 млн. А за шість місяців 2020 року PUBG Mobile та Game For Peace заробили $1,3 млрд – таку ж суму обидві версії гри заробили за весь 2019 рік.

Відео дня
Дані про прибутки гри за кожен місяць / sensortower.com

Як зазначили в Sensor Tower, найбільш прибутковим для видавців виявився китайський ринок. На ньому мобільна версія PUBG, яка видається в Китаї під назвою Game For Peace, заробила за весь час $1,6 млрд. Це 52% від всієї суми прибутку. На другому місці за популярністю розташувався ринок США – у нього 24%. А на третьому місці Японія – 6,4%.

Кількість завантажень PUBG Mobile та Game For Peace досягло 734 млн.

Що таке PUBG Mobile

PUBG Mobile – це мобільна версія багатокористувацького шутера PlayerUnknown's Battlegrounds, яка вийшла у 2018 році. Гравці починають матч без спорядження і в ході гри повинні роздобути зброю і припаси, щоб боротися за перше місце і стати останнім героєм, що вижив в битві. Одночасно в одному матчі в PUBG може брати участь до 100 осіб. PUBG є однією з найпопулярніших і швидко продаваних ігор у світі. Лише за перші три місяці раннього доступу продажі гри перевершили позначку в 4 млн копій і принесли розробникам понад $100 млн.