Quake III дістанеться гравцям безкоштовно / скріншот

Компанія Bethesda роздасть безкоштовно гравцям три частини легендарного шутера Quake. Таку акцію видавець влаштував на честь успішно проведеної кампанії зі збору коштів на онлайн-фестивалі QuakeCon 2020.

Як повідомила Bethesda в Twitter, на фестивалі в рамках благодійної кампанії було зібрано понад $20 тисяч.

Видавець подякував гравцям в Twitter / twitter.com/bethesda

"Ви зробили це! Завдяки вам ми зібрали $20 тисяч пожертвувань на благодійність! Quake III тепер буде безкоштовним в лаунчері Bethesda.net після завершення фестивалю QuakeCon", - написали представники компанії.

Відео дня

Читайте такожDoom, Dishonored та Wolfenstein - в Steam стартував розпродаж ігор видавця Bethesda

Перед початком заходу в Bethesda обіцяли подарувати гравцям першу частину шутера Quake. Тоді ж компанія запустила збір коштів на благодійність і заявила, що якщо сума пожертвувань досягне $10 тисяч, то користувачам роздадуть безкоштовно ще й Quake II.

В результаті відвідувачі онлайн QuakeCon зібрали $20 тисяч і тепер видавець влаштує роздачу трьох частин шутера Quake. Їх можна буде скачати безкоштовно через лаунчері Bethesda.net.

Нагадаємо, фестиваль QuakeCon 2020 пройшов з 7 по 9 серпня. Через пандемію COVID-19 захід був організований в онлайн-форматі. В рамках івенту відвідувачі могли отримати безліч інших бонусів, в тому числі спеціальний скін, значок і жетон для Doom Ethernal, а також особливі нагороди для The Elder Scrolls Online.