Гра Ring Fit Adventure вийшла на Nintendo Switch у 2019 році / polygon.com

За останній тиждень продажі фітнес-гри Ring Fit Adventure в Японії зросли на 236%.

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив аналітик Benji-Sales.

Всього за минулий тиждень гру купило майже 40 тисяч осіб. А загальний тираж гри в Японії наближається до позначки в мільйон проданих копій.

Трейлер Ring Fit Adventure

Що таке Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure – це екшн-РПГ для консолі Nintendo Switch. Ключова особливість гри в тому, що всі дії головного героя засновані на виконанні певних фізичних вправ в реальності. У комплекті з грою поставляється розумне пластикове кільце, яке разом з геймпадом Joy-Con служить контролером. Другий Joy-Con кріпиться на ногу, щоб передавати свої рухи персонажу. Швидкість персонажа залежить від того, наскільки швидко гравець рухає ногами.

Кожен рівень в грі – це набір перешкод, які потрібно подолати. Крім того у Ring Fit Adventure є битви з ворогами. У грі є чотири типи атак, розділених по частинах тіла. Червоні атаки виконуються руками, сині – ногами. Жовті – це вправи на прес, а зелені – пози йоги. Кожен прийом – це окремий вправа, яку потрібно виконувати то тих пір, поки ворог не буде переможений або не завершиться завдання.

Ring Fit Adventure вийшов у 2019 році на Nintendo Switch. На агрегаторі Metacritic у гри 83 бали від критиків та 8,8 бала від користувачів.