Vader Immortal VR вийде на PlayStation 4 вже 25 серпня / playstation.com

В ніч з 6 на 7 серпня компанія PlayStation провела трансляцію State of Play, під час якої розповіла про нові ігри від сторонніх та незалежних розробників для PS4, PS VR і для PS5. УНІАН вибрав найцікавіші анонси з трансляції.

Повна трансляція State of Play

Crash Bandicoot 4: It's About Time

Першою грою на трансляції став Crash Bandicoot 4: It's About Time. Продовження легендарного платформера про Креша вже було анонсовано раніше. Сьогодні розробники поділилися новими подробицями про гру. Творці показали геймплейні кадри, де можна було побачити різноманітні локації, біг по стінах, польоти на мотузці, ковзання по трубах. Автори показали як будуть працювати особливі квантові маски — одна, наприклад, дає можливість змінювати закони гравітації, а інша уповільнює час.

Також у четвертій частині Crash Bandicoot можна буде міняти скіни героям і пограти за лиходіїв, поміж яких є доктор Нео Кортекс.

Геймплей Crash Bandicoot 4: It's About Time

Braid Anniversary Edition

На State of Play офіційно анонсували перевидання культового платформера Braid. Оновлена версія з підзаголовком Anniversary Edition вийде на PS4 у 2021 році.

Трейлер Braid Anniversary Edition

Braid - це суміш платформера і головоломки. За сюжетом головний герой на ім'я Тім намагається врятувати принцесу від монстра. Для цього йому потрібно вирушити в подорож шістьма фантастичними світами. Особливість гри в тому, що тут можна перемотувати час вперед і назад. Цю здатність можна використовувати для вирішення головоломок і подолання перешкод. Оригінальна гра вийшла у 2008 році.  Braid Anniversary Edition отримає оновлену графіку.

Hood: Outlaws & Legends

Однією з новинок на трансляції стала гра про середньовіччя - Hood: Outlaws & Legends. Це кооперативний екшн на чотирьох гравців від видавця Focus Home Interactive. Гра вийде на PlayStation 5 у 2021 році.

Трейлер Hood: Outlaws & Legends

Hitman VR

Крім того, на State of Play розробники розповіли про те, що всю трилогію стелс-екшену Hitman можна буде пройти у віртуальній реальності. Версія гри для VR вийде в січні 2021 року.

Трейлер Hitman для VR

Vader Immortal VR

Також на трансляції назвали дату релізу Vader Immortal VR. У цій грі можна буде битися на світлових мечах у віртуальній реальності. Гра вийде на PS VR вже 25 серпня.

Трейлер Vader Immortal VR

Друге доповнення для Control

На State of Play було представлено друге доповнення для шутера Control від студії Remedy Entertainment. Нове DLC вийде 27 і воно додасть в гру Алана Вейка — героя однойменної гри від Remedy.

Трейлер другого доповнення для Control

Godfall

Під час трансляції розробники зі студії Counterplay Games нарешті показали геймплей рольового екшену Godfall, який вийде на PlayStation 5. Автори докладно розповіли про зброю і щити персонажа, а також підкреслили, що в їх грі не буде мікротранзакцій. Весь контент буде доступний гравцям в день релізу.

Геймплей Godfall

The Pathless

Ще одним новим тайтлов для PS5 стала фантастична гра від творців ABZU - The Pathless. У ній потрібно досліджувати древні руїни, вирішувати головоломки і брати участь в боях.

Геймплей The Pathless

Aeon Must Die!

Ще одним цікавим проектом на презентації став Aeon Must Die! У гри привабливий візуальний стиль, динамічні битви і інтригуючий сюжет, де буде п'ять варіантів фіналу, які будуть залежати від конкретних дій гравця. Aeon Must Die! вийде на PlayStation 4 у 2021 році.

Трейлер Aeon Must Die!

Також на State of Play був показаний трейлер ММО, в якій потрібно колекціонувати монстрів - Temtem. Розробники зі студії Young Horses продемонстрували геймплей адвенчури Bugsnax для PS5. Платформер Spelunky 2 отримав дату релізу. Він вийде на PS4 цієї осені - 15 вересня.