Алісія Вікандер в ролі Лари Крофт / фото twitter.com/glamourmag

Друга частина екранізації гри Tomb Raider не вийде 19 березня 2021 року. Кінокомпанія Metro-Goldwyn-Mayer відклала прем'єру сиквела картини про Лару Крофт на невизначений термін.

Читайте такожNetflix анонсував серіал за мотивами гри Assassin's Creed (відео)

Студія MGM скорегувала вихід картини через нестабільну роботу кінотеатрів на тлі пандемії COVID-19, передає Deadline. Однак головну роль все ще повинна виконати володарка премії "Оскар" Алісія Вікандер.

Відео дня

Про фільм Tomb Rider

Перша частина нової екранізації Tomb Raider з Алісією Вікандер в головній ролі вийшла в 2018 році. Стрічка при бюджеті в $94 мільйони зібрала в прокаті понад $274 мільйонів. Сама ж актриса після прем'єри говорила, що готова повернутися до своєї ролі в сиквелі.

Лара Крофт

  • Лара Крофт є одним з найбільш культових персонажів відеоігор, що вплинули не тільки на індустрію, але й на поп-культуру. Так, наприклад, у цьому році Королівська пошта Великобританії випустила серію марок присвячених іграм про Лару Крофт
  • Оригінальна екранізація гри під назвою "Лара Крофт: Розкрадачка гробниць" вийшла в 2001 році. Тоді роль Лари Крофт виконала Анджеліна Джолі. Стрічка виявилася фінансово успішною і було знято продовження. Однак друга частина картини з Джолі провалилася в прокаті, і більше актриса не поверталася до цієї ролі.