The Last of Us Part II вийде на PS4 вже 19 червня / скріншот

Вчора компанія Sony провела трансляцію State of Play з демонстрацією геймплея гри The Last of Us Part II.

Демонстрація The Last of Us Part II

У ролику творчий керівник студії Naughty Dog Ніл Дракманн розповів про особливості нової гри, а потім без коментарів продемонстрував один з епізодів The Last of Us Part II.

Читайте такожВід Fallout до Silent Hill. Культові ігри, яким потрібен ремейк

Як зазначив Дракманн, події в грі розгортатимуться на декількох великих локаціях і охоплять різні пори року. Заключну частину гри головна героїня, Еллі, проведе в Сіетлі. Це місто будуть контролювати два великих угруповання. Перше з них – Фронт визволення Вашингтона. Воно покладається на вогнепальну зброю і суворо охороняє свою територію. Друге угруповання – релігійна секта, яка віддає перевагу холодній зброї та робить ставку ну скритність.

Разом із супротивниками-людьми, у грі також буде кілька видів заражених, які стали ще більш небезпечними та агресивними. Крім відомих заражених з першої частини, в The Last of Us Part II будуть і нові, але їх розробники тримають в секреті.

Еллі в грі зможе користуватися різною зброєю – від палиць і коктейлів Молотова до лука зі стрілами та пістолета з глушником. До речі, глушники для пістолета будуть зношуватися, і гравцям потрібно буде періодично створювати нові.

Що показали на State of Play

У геймплейном ролику, який був представлений на State of Play розробники показали одну з локацій Сієтла, на яку повинна пробратися Еллі в пошуках дівчини на ім'я Нора. У сцені можна було помітити, як Еллі використовує стелс-механіки: стріляє з лука і пістолета з глушником, підкрадається до ворогів ззаду. В одному з епізодів Еллі застала зненацька жінку, яка грала в Hotline Miami на портативній консолі PS Vita.

Грати на PS Vita - відразу видно, що фантастика / скріншот

Також розробники показали, як жорстоко Еллі розправляється з ворогами – в одній зі сцен вона спалила охоронця і собаку коктейлем із вогняною сумішшю. Однак, варто зауважити, що собаки в грі можуть відчути Еллі і тому становлять небезпеку. А супротивники можуть покликати на допомогу або ж вказати своїм союзникам на місцезнаходження головної героїні.

Нагадаємо, The Last of Us Part II вийде 19 червня ексклюзивно на PlayStation 4. В українському PS Store стандартне видання гри обійдеться користувачам в 1899 грн.