Fortnite / epicgames.com

Днями завершився онлайн-турнір Fortnite Champion Series Invitational з призовим фондом 2 мільйони доларів. Перше місце зайняв японський гравець під ніком Code Icemean. Проте його одразу дискваліфікували через шахрайство.

Про це повідомляє портал GINX Esports.

Читайте такожУ Epic Games Store стартувала роздача гри Civilization VI

Відео дня

За результатами минулих чемпіонатів на Fortnite Champion Series Invitational були запрошені понад 500 гравців. Тільки 100 з них отримали слоти на змагання. Сам турнір проходив у форматі одиночних матчів, а частина призового фонду розігрувалася на кожному етапі чемпіонату.

В результаті перше місце на турнірі, а також 15 тисяч доларів дісталися гравцеві Code Icemean. Але незабаром з'ясувалося, що він у месенджері Discord координував свої дії з одним із суперників, який піддавався йому. У підсумку Code Icemean був довічно дискваліфікований, а перше місце та призові гроші отримав гравець під ніком Qjac. Однак незабаром довічний бан шахраєві замінили на 14 днів дискваліфікації.

Нагадаємо, нещодавно в багатокористувацькій онлайн-грі Fortnite відбулася прем'єра нового трейлера фільму «Тенет», знятого режисером Крістофером Ноланом. Демонстрація ролика пройшла на великому екрані в режимі «Вечірка». На трансляції були присутні організатор The Game Awards Джефф Кілі, а також виконавець головної ролі у стрічці – Джон Девід Вашингтон.