Прем'єра нового трейлера фільму Крістофера Нолана у Fortnite / скріншот

В ніч з 21 на 22 травня в багатокористувацькій онлайн-грі Fortnite відбулася прем'єра другого трейлера фільму «Тенет», знятого режисером Крістофером Ноланом («Дюнкерк», «Темний Лицар», «Початок»).

Трейлер фільму «Тенет»

Прем'єра нового трейлера пройшла на великому екрані в режимі «Вечірка». На трансляції були присутні організатор The Game Awards Джефф Кілі, а також виконавець головної ролі у стрічці «Тенет» – Джон Девід Вашингтон.

Читайте такожВ Epic Games Store стартувала роздача гри Civilization VI

Фільм розповідає про секретного агента, який намагається зберігти світ від Третьої світової війни за допомогою маніпуляцій з часом. У стрічці також зіграли Роберт Паттінсон, Елізабет Дебики, Майкл Кейн та інші актори. Спочатку картина повинна була вийти в прокат 17 липня. Однак через пандемію коронавіруса прем'єру можуть перенести. У новому трейлері фільму інформація про дату виходу відсутня.

Як пройшла прем'єра трейлера в Fortnite

Крім того, на своїй сторінці в Twitter Джефф Кілі заявив, що цього літа в Fortnite відбудеться повноцінний показ одного з культових фільмів Крістофера Нолана. Про яку саме стрічку йдеться, організатор The Game Awards не повідомив.