Baldusr Gate 3 перенесли на тиждень / store.steampowered.com

Розробники Larian Studios перенесли запуск рольової гри Baldur's Gate 3 в ранній доступ на тиждень вперед. Гра вийде 6 жовтня.

Читайте такожBaldur's Gate та Neverwinter Nights отримали великі знижки в Steam

У своєму Twitter команда Larian повідомила, що додатковий час дозволить їй розв'язати певні проблеми зі стабільністю і перевірити локалізацію різними мовами.  

Відео дня

Зазначається, що гра проходить стрес-тест за допомогою «Світового Тестувальника». Це ШІ, який проходить гру на величезній швидкості, щоб знайти в ній всі можливі помилки. За словами розробників, результати тесту «хороші, але все ще не ідеальні».

Baldur's Gate 3 стане продовженням культової фентезійної серії від студії BioWare. 6 жовтня гра повинна вийти в ранній доступ на платформах Steam, GOG та Google Stadia.

Вихід Baldur's Gate 3

  • Раніше автори попередили, що через пандемію COVID-19 розробка Baldur's Gate 3 просувалася повільно. Тому на старті раннього доступу користувачам буде доступна не вся гра, а лише перший акт. Це близько 25 годин контенту.
  • Гра протримається в ранньому доступі щонайменше рік. Пізніше розробники додадуть в Baldur's Gate 3 мультиплеер на чотирьох гравців та режим розділеного екрану.