Xbox Seris X та Seris S вийдуть 10 листопада / скріншот

Компанія Microsoft опублікувала ролик, в якому продемонструвала інтерфейс та інші особливості консолі нового покоління – Xbox Seris X.

Xbox Series X

  • Series X отримала такий же інтерфейс, як і Xbox One. Однак нова приставка обзавелася ексклюзивною динамічною темою, яка буде недоступна на консолях поточного покоління.
  • Учасник з команди розробників Xbox, Харрісон Хоффман, продемонстрував роботу кнопки Share – завдяки їй в Series X стане простіше робити скріншоти і записувати відео геймплея.
  • Також Хоффман показав функцію Quick Resume. Це одна з особливостей консолей Series X та Series S. Вона дозволяє швидко перемикатися між іграми, не закриваючи їх. Користувач зможе поставити гру на паузу, включити іншу, а потім повернутися до першої та продовжити з того місця, де зупинився. Таким чином можна запустити до п'яти ігор одночасно.
  • Ще однією продемонстрованої функцією став Auto HDR. Він автоматично включає HDR в іграх, де його не було спочатку.

Також Хоффман нагадав про можливість стрімити гри з консолі на смартфон, про підписку Game Pass Ultimate, в яку буде включена EA Play, та про пропрієтарні SSD накопичувачі для розширення пам'яті консолі.

Нагадаємо, Xbox Series X та її молодша модель Series S надійдуть у продаж 10 листопада.