Ілюстрація / REUTERS

У Кременчуці, Полтавської області підтверджено нові випадки на коронавірус COVID-19.

Про це повідомляє мер міста Віталій Малецький на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його даними, сьогодні отримано позитивний результат ПЛР-тестування на коронавірус ще одного кременчужанина. Це чоловік віком 69 років, який 31 березня був госпіталізований з пневмонією до інфекційного відділення ЛІЛ «Кременчуцька». 

Відео дня

Читайте такожВ Полтаві спростовують інформацію МОЗ про п’ятьох інфікованих коронавірусом в області

«Експрес-тестування на коронавірус дало негативний результат, проте ПЛР-аналіз все-таки підтвердив наявність коронавірусу в організмі людини.

Наразі пацієнт перебуває в стані середньої тяжкості, отримує необхідне лікування, епідеміологи відпрацьовують коло його контактних осіб», - написав мер.

Також сьогодні стало відомо, що під час моніторингового обстеження експрес-тестами на COVID-19 працівників одного з підприємств Кременчука, у чотирьох осіб з 15 виявився позитивний результат.

«Це чоловіки, троє з них проживають в Кременчуці, один - в Кременчуцькому районі (с. Піщане). Всі вони влаштовані на обсервацію до лікарні відновного лікування. Зараз медики уточнюють епідеміологічний анамнез цих осіб, будуть відправлені аналізи на ПЛР-тестування з метою уточнення діагнозу!»,- зазначив Малецький.

Нагадаємо, станом на обід 3 квітня в Полтавській області було зареєстровано 4 випадки хворих на коронавірус. Всі пацієнти знаходяться в Кременчуці.