Ілюстрація / REUTERS

У Міністерстві закордонних справ України заявляють, що за кордоном число померлих українських громадян внаслідок ураження коронавірусною інфекцією зросло з 4 до 5 осіб.

Про це йдеться в оперативній інформації МЗС щодо коронавірусу станом на 20:00 3 квітня.

Зокрема, станом на сьогодні за кордоном померли 5 українців. Проте у МЗС не уточнили, в якій країні і стать людини, яка померла.

Відео дня

Читайте такожЛяшко повідомив, коли в Україні можливий пік захворюваності на коронавірус

Наразі у різних країнах число українців, які лікуються, зросло до 166. Найбільше в Італії - 121. Крім того, у Греції на лікуванні 16 українських громадян, у Німеччині, Польщі і Домініканській Республіці - по 4, у Австрії - 3, а у Швеції, Швейцарії, Таїланді, США, Сербії, на Сейшельських островах, у Російській Федерації, Португалії, ОАЕ, Нідерландах, Нігерії, Іспанії, Великій Британії і Бельгії - по одному.

Крім того, кількість українців, котрі одужали, зросла до 11 осіб: четверо - в Японії, по двоє - в Італії та Польщі, по одному – в Нігерії, ОАЕ і ФРН.

При цьому, 13 тис. 817 українських громадян звернулися за допомогою до закордонних дипломатичних відомств України за програмою "Захист".

Як повідомляв УНІАН, в Україні збільшилася кількість хворих на коронавірус - наразі підтверджено вже 1072 випадки захворювання.

Читайте також: