Ілюстрація REUTERS

На Чернігівщині помер чоловік із коронавірусом, який напередодні намагався втекти з лікарні.

Читайте такожНа Львівщині зафіксовано першу смерть від коронавірусуПро це повідомили у секторі комунікацій ГУ НП в області.

Згідно з повідомленням, у ніч з 3 на 4 квітня з Борзнянської центральної районної лікарні намагався втекти чоловік, у якого клінічно підтверджений COVID-19. Поліцейські та медики спільними зусиллями повернули пацієнта до лікувального закладу.

Відео дня

«З моменту полишення місця обсервації до повернення назад чоловік з іншими особами не контактував. Поліцейські і медики були екіпіровані всіма належними засобами індивідуального захисту. Сьогодні стало відомо, що чоловік помер від ускладнень хвороби», - сказано у повідомленні поліції.

Поліція продовжує нести службу з охорони місць лікування на COVID-19. Також правоохоронці контролюють дотримання встановлених карантинних обмежень на території Чернігівської області.

Всього у Чернігівській області лабораторно підтверджено 7 випадків захворювання на коронавірус, понад 1300 осіб перебувають на самоізоляції після повернення з-за кордону чи контакти із особами, у яких підтверджено коронавірус. Два населені пункти - село Комарівка Борзнянського району і місто Корюківка - визнані осередками поширення інфекційного захворювання.

Раніше УНІАН повідомляв, що в Україні серед хворих на коронавірус найбільше людей віком від 50 до 59 років.

Читайте також: