Ілюстрація / REUTERS

«Укрзалізниця» з 6 червня тимчасово призупинить продаж квитків до Слов’янська та скасує зупинку у зв’язку з посиленням карантинних заходів у місті.

Читайте такожВідродження фенікса: пасажирський транспорт повертається в Україну

Про це повідомляє прес-служба АТ «Українська залізниця».

Відео дня

«Укрзалізниця з 6 червня тимчасово скасовує зупинку поїздів далекого та приміського сполучення по станції Слов’янськ та припинить продаж квитків з призначенням до цього міста. Вимушений захід продиктований рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Донецької обласної державної адміністрації», - йдеться у повідомленні.

Нині зупинку на станції Слов’янськ роблять поїзди далекого сполучення №1/2 Івано-Франківськ – Костянтинівка, №712/711 Київ – Костянтинівка та №126/125 Київ – Костянтинівка.

При цьому пасажирам буде запропоновано проїзд до станції Краматорськ або повернення повної вартості квитків.

Крім того, приміські поїзди №6018 Фенольна – Лиман, №6225 Святогірськ – Краматорськ, №6002 Слов’янськ – Святогірськ, № 6208 Слов’янськ – Курдюмівка, №6231 Святогірськ – Фенольна, №6244 Фенольна – Близнюки, №6251 Близнюки – Фенольна, №6072 Фенольна – Слов’янськ, №6004 Костянтинiвка – Лиман, №6249 Лиман – Фенольна, №6219 Лиман – Близнюки не будуть робити зупинки по станціях Шпичкине, Слов'янськ, Ім.Кожушко, Слав.курорт, Шидловська.

«У разі ухвалення в подальшому відповідних рішень вказаної комісії буде поновлено зупинку по станції Слов’янськ та продаж квитків призначенням до цього населеного пункту», - додали в «Укрзалізниці».