В ЗСУ за добу зафіксували нові випадки коронавірусу / УНІАН

На сьогодні у лавах ЗСУ коронавірусною хворобою хворіють 62 особи. За минулу добу зареєстровано чотирнадцять нових випадків зараження.

Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ.

Читайте такожУ Києві за добу на COVID-19 захворіли ще 54 людини, всього – 2623 випадки інфікування

Відео дня

«Чотири військовослужбовця Харківського гарнізону перебувають у ізоляторі військової частини. Ще вісім військовослужбовців Тернопільського гарнізону на даний час також перебувають в ізоляторі військової частини та найближчим часом будуть евакуйовані до Рівненського військового госпіталю. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. Отримують необхідне лікування», - йдеться у повідомленні відомства в Facebook.

Крім того, один військовослужбовець Житомирського гарнізону перебуває на стаціонарному лікувані у Національному військово-медичному клінічному центрі “ГВКГ”. Стан пацієнта середньої важкості, отримує необхідне лікування.

Всього за час пандемії в армії від коронавірусу одужала 91 людина, два випадки виявились летальними. На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебуває 259 людей. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчі три доби – 40 осіб.

Нагадаємо, на сьогодні в Україні лабораторно підтверджено 20 986 випадків коронавірусної хвороби (+ 406 за добу). 617 з них – летальні, за добу від коронавірусу померли 12 пацієнтів.

Читайте також: