Зрада може стати важкою травмою для жінки \ фото: ua.depositphotos.com

На жаль, зі зрадою чоловіка або зрадою дружини стикалася більшість з нас. Суспільство менш терпиме до жіночих зрад. А ось зради чоловіків сприймаються більш терпимо. Але всі ми знаємо, що зрада коханого - це завжди удар і образа, навіть якщо переконати себе в тому, що така природа чоловіків.

Читайте такожПсихолог назвав три головні причини жіночих зрад

Ти вирішила викрити зраду чоловіка? Перш, подумай, чи готова ти знати всю правду і хочеш зберегти відносини? Часом, багато на що варто закрити очі заради власного спокою, пише cosmo .

Відео дня

Ознаки зради чоловіка

Навіть найнезворушныший брехун або талановитий удавальник після зради поводиться інакше. Ознаки зради коханого нескладно помітити:

у твого чоловіка з'явився невластивий запал і блиск в очах. Якщо це не пов'язано з успіхами на роботі або новим захопленням (спорт, водіння, подорож), можна бити тривогу. Таке порушення може бути викликано підвищеною жіночою увагою і відчуттям власної сексуальності в очах дівчат;

він частіше присвячує час друзям, допомагає їм в рішеннях термінових проблем, пояснюючи цим свою відсутність або ночівлі поза домом;

чоловік почав ретельніше стежити за собою, у нього з'явився свіжий парфум, нова краватку, він регулярно голиться;

він здригається, якщо ти дивишся в монітор через його спини і поспішає відповісти на дзвінок, поки ти не побачила номер;

він став менш активний в сексуальному плані і все частіше посилається на роботу і втому, хоча його навантаження не збільшилася;

він звинувачує тебе в тому, що ти занадто підозріла і влаштовуєш драму; під час сварок поспішає звинуватити тебе.

Зрада розкрилася

Якщо ти все-таки дізналася або стала мимовільним свідком подружньої зради, це може стати важкою травмою як для тебе, так і для зрадника. Зрада чоловіка може бути дурною помилкою, про яку він щиро жалкує. Дозволь йому самому забути про зраду і не роби непоправних помилок сама, ставлячи хрест на шлюбі чи стосунках. І твоє, і ваше спільне життя після зради не буде колишнім, але зрада може і зміцнити ваш союз. Зрадивши, чоловік може змінитися і сам, зрозумівши, як легко можна втратити тебе. Однак, якщо чоловік зізнається в зраді сам, це може означати тільки кінець шлюбу. Кожна доросла людина розуміє, наскільки зрада ранить почуття, яка вона руйнівна для любові. Той, хто бажає зберегти свої відносини, навряд чи стане відкрито зізнаватися у зраді, заперечуючи свою провину навіть при вагомих доказах. Зізнаючись у зраді, чоловік, швидше за все, не прагне зберегти шлюб.

Як пережити зраду чоловіка?

По-перше, ніколи не вини себе в те, що трапилося. Ти не гірша, а суперниця - не краща. Згадай, чому ти захоплювалася одними чоловіками, а інші раптом переставали тебе цікавити. Всі ми різні, і причина зовсім не в перевазі одних над іншими. Якщо після зради ти залишилася з чоловіком, дозволь йому самому залатати дірки у вашому шлюбі і не піднімай болючу тему, намагаючись пробудити в ньому почуття провини. Він теж переживає зраду, повір.

Якщо після зради ти знову вільна, сприймай це як новий етап у своєму житті. Нехай зрада чоловіка стане приводом для зміни себе: нова стрижка і колір волосся, новий ремонт, домашня тварина, позапланова відпустка і подорож. Так, поради старі як світ, як іподружні зради. Але вони працюють! Зрада лягає чорною міткою на того, хто зрадив. А для тебе це всього лише одне з багатьох життєвих випробувань, які ти проходила і пройдеш не раз.