Дівчина повинна намагатися не демонструвати зацікавленість у хлопці \ фото pixabay

Сучасні дівчата вже не користуються порадами бабусь і не намагаються сподобатися чоловікам. Але часто все одно не розуміють, що потрібно робити, щоб запам'ятатися тому самому красунчику на дні народженні сестри.

Читайте такожНазвано 10 ознак того, що дівчина не дуже подобається хлопцюВидання cosmo.com.ua назвало п'ять порад, які в цьому допоможуть.

Залишайся собою

Відео дня

Веселою, заводною і обожнюючою піцу з чотирма сирами. Спокійною, тихою, романтичною і з чашкою капучино. Єдине, що ти стовідсотково повинна зробити при знайомстві з чоловіком або на першому побаченні - бути собою. Такою, як з друзями і близькими. Це гарантує, що, якщо чоловік і закохається, то це точно щиро. А значить, незабаром ти будеш відчувати себе більш впевненою у відносинах з новим хлопцем.

Застосовуй техніку трьох торкань

Це дуже хитра штука. Іноді для підвищення свого авторитету або лояльності її використовують топ-менеджери і директори компаній. Секрет техніки в тому, що три легких торкання до плеча, обережних погляди або просто раптова посмішка в твою сторону відразу інтригує і викликає бажання підтримувати комунікацію з людиною якомога довше. Також це підсвідомо викликає довіру і симпатію. Так чому б не скористатися цим дуже простим фокусом, спілкуючись з чоловіком.

Не бійся виглядати занадто розумною

Сучасні чоловіки не просто люблять, а обожнюють інтелектуально розвинених дівчат. Не просто заучок, а скоріше мудрих, цілеспрямованих і впевнених у собі. Такі можуть легко підтримати будь-яку бесіду. А якщо чогось не знають, відверто зізнаються в цьому і просто послухають присутніх. До слова, це виглядає дуже сексуально і інтригуюче. А значить, точно не забудеться.

Будь чесною з оточуючими

Мова про те, що дівчата соромляться, скажімо, замовляти при чоловіках улюблені страви або великі порції. Або виглядати безглуздо через любов до коротких спідниць або довгих суконь. Але ти - це ти. А значить, не повинна будувати образ ідеальної дівчини з фільму. До того ж, сучасні чоловіки дуже цінують «живих» у всіх сенсах дівчат, які безмежно люблять себе і своє тіло, а також цінують власну позицію.

Намагайся не демонструвати зацікавленість

Або роби це дуже акуратно і легко, щоб чоловік не подумав, що він - пуп твого всесвіту, і тепер всі твої думки обертаються навколо його посмішки. Звичайно, ти маєш повне право сама і першою ініціювати зустрічі, запрошувати на побачення і навіть пригощати хлопця келихом вина. Але нехай це буде нечасто. Тоді він точно почне думати, де підступ і що ти замислила. А значить, легко попадеться на вудку. 

Новини, які можуть вас зацікавити