Ілюстрація REUTERS

У Росії за останню добу зафіксовано 658 нових випадків інфікування коронавірусом - це на кілька десятків більше, ніж на добу раніше.

Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на офіційні дані оперативного штабу.

Читайте такожУ Німеччині третю добу фіксується зниження захворюваності на COVID-19

Відео дня

Найбільше випадків інфекції підтверджено в Москві - 536, Московська область на другому місці - 45. Всього за добу нові випадки виявлені у 14 регіонах, включаючи анексований Крим. Відзначено перший випадок зараження на Камчатці.

За добу померли 2 людини з коронавірусною інфекцією, одужали 22.

Таким чином, загальна кількість інфікованих у Росії перевищила 5 тисяч - за офіційними даними, зареєстровано 5389 випадків зараження коронавірусом у 79 регіонах (з них 3893 у Москві). За весь період померли 45 осіб.

У багатьох регіонах Росії, включаючи Москву, діє так званий режим загальної самоізоляції - влада не називає його карантином, але по суті йдеться про жорсткі карантинні заходи. З дому дозволено виходити лише на роботу, в найближчий магазин, для вигулу тварин поряд з будинком або винесення сміття.

Як повідомляв УНІАН, від початку поширення коронавірусу в світі захворіло більш ніж 1,2 мільйона людей, із них летальних випадків – 64 774. Водночас 246 893 людини одужали.

В Україні станом на ранок 5 квітня лабораторно підтверджено 1251 випадок COVID-19. З них 32 летальних, 25 пацієнтів одужало.

Читайте також: