У списку заборонених продуктів - газована вода / фото pixabay

Жінкам після сорока років варто переглянути свій раціон і відмовитися від деяких продуктів. Оскільки їх вживання негативно буде позначатися на фігурі.

Читайте такожВчені назвали найкорисніший вітамін для омолодження шкіриЗокрема, мова йде про газовані напої. Від газованої води варто відмовлятися всім. Дослідження пов'язують регулярне вживання солодких напоїв із захворюваннями серця, які є головною причиною смерті.

Крім того, дослідження, в якому брали участь 80 тис. жінок показало, що у тих, хто вживав в день банку газованої води, ризик розвитку подагри був на 75% вищий, ніж у жінок, які рідко вживали такі напої.

Відео дня

Також варто відмовитися від вживання батончиків для схуднення.  Батончики, особливо їх протеїнові варіанти, можуть бути чудовою альтернативою ланчу. Однак багато подібних продуктів також шкідливі, як і їхні звичайні версії.

Цукор і пальмова олія, які додаються низкою виробників, можуть привести до запалень, а також набору зайвих кілограмів.

Не варто їсти і оброблене м'ясо. М'ясні делікатеси відмінно підходять в якості перекусу або закуски. Але в них містяться канцерогенні нітрати і величезна кількість солі, що підвищує тиск.

Дослідження, опубліковане в журналі European cytokine Network, показало, що нітрати збільшують окислювальний стрес, який може пошкодити колаген і еластин в шкірі, що збільшить кількість зморшок.

Новини, які можуть вас зацікавити: