Крім іншого, чорниця зменшує запалення, завдяки чому знижує ризик раку \ фото zrenie.me

При хорошому метаболізмі калорії спалюються швидше - це одна з ключових умов для схуднення і підтримки стрункої фігури. Німецькими фахівцями були названі продукти, які діють як природні прискорювачі обміну речовин.

Читайте такожЩо їсти, щоб схуднути: названо п'ять продуктів для позбавлення від жиру на животі

Морська рослинність. Активність метаболізму тісно пов'язана з функціонуванням щитовидної залози. Якщо залоза працює мляво, синтезує недостатньо гормонів, це може сприяти повноті. Зниження її діяльності дозволяють не допустити водорості.

Відео дня

Чорниця. Її споживання допомагає організму відновити баланс цукру в крові , що дозволяє метаболічним процесам здійснюватися в інтенсивному режимі. Крім того, чорниця зменшує запалення, завдяки чому знижує ризик раку, серцевих захворювань, високого рівня холестерину, діабету, пише medikforum з посиланням на Freundin.

Джерела білка. Протеїни - одні з найефективніших прискорювачів метаболізму, особливо в поєднанні з вправами: такий комплекс сприяє нарощуванню м'язової маси, що витісняє жир. Продукти, особливо багаті білком, - це риба, яловичина, птиця, бобові, киноа, горох.

Какао. Необроблений (несолодкий) шоколад багатий мінералами, перш за все, магнієм. Цей матеріал не тільки стимулює обмін речовин і бореться з ожирінням, але і скорочує ризик появи діабету.

Ананас. Ферменти, які є в ньому, діють як прискорювачі процесу травлення, тим самим допомагаючи знижувати вагу.