Поліцейські виявили поховану без труни людину / facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

В Одеській області під час пошуку зниклої 13 червня в Іванівці 11-річної Дарини Лук'яненко правоохоронці виявили на кладовищі людину, яку поховали без труни.

Про це у Facebook повідомив перший заступник голови Національної поліції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

За його словами, до районного центру Іванівка для надання практичної допомоги в пошуках дівчинки відправлені заступник начальника департаменту, а також практики апарату карного розшуку, фахівці кінологічної служби зі спеціально підготовленими собаками.

Відео дня

Вчора поліцейські спільно з бійцями Національної гвардії збільшили радіус пошукових заходів зниклої дівчинки, пошуки якої тривають цілодобово.

«Під час пошукових заходів з розшуку бійці Національної гвардії України звернули увагу на свіжу могилу без хреста на території кладовища в Іванівці. Під час візуального огляду і часткової розкопки насипу виявили замотані скотчем ноги людини», - повідомив Аброськін.

Читайте такожУ Києві зниклого студента знайшли повішеним у лісі (фото)

Надалі було встановлено, що в райцентрі без відповідного дозволу було поховано чоловіка, 1961 року народження.

«За відсутності близьких родичів був похований саме таким варварським чином», - заявив Аброськін.

Він зазначив, що слідчі Національної поліції України в обов'язковому порядку дадуть оцінку діям відповідних осіб, які таким чином поховали тіло людини.

Як повідомляв УНІАН, в Іванівському районі Одеської області проходить спецоперація з розшуку 11-річної Дарини Лук'яненко, зниклої вдень 13 червня, дорогою на заняття танцями.

17 червня поліція затримала шахрая за вимагання 10 тис. дол. у батьків зниклої дівчинки.