Патрульні продовжують відбирати пояснення у очевидців події / фото Діма Макагон/Facebook

Патрульні встановили особу ймовірного водія транспортного засобу Mercedes, який виїхав на новий пішохідно-велосипедний міст у центрі Києва.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва на своїй сторінці у Facebook.

Місце перебування чоловіка та його автомобіля було відразу ж встановлено, проте відібрати пояснення щодо цієї ситуації не вдалося можливим, адже водій уникає спілкування з поліцейськими.

Відео дня

Встановлено, що ймовірний водій раніше вже позбавлений судом права керування транспортними засобами за керування в стані сп’яніння та має декілька постанов за керування автомобілем, будучи позбавленим такого права.

Читайте такожКличко просить очевидців дати свідчення проти автохама, який заїхав на пішохідний міст (фото)

Наразі патрульна поліція вбачає в діях водія відразу кілька адміністративних правопорушень: керування автомобілем, будучи позбавленим такого права судом, рух транспортного засобу по пішохідній доріжці та створення аварійної ситуації.

Сьогодні управління патрульної поліції у місті Києві направило чоловікові (рекомендованим листом) виклик, яким офіційно запросило його з’явитись до управління, щоб протягом тижня взяти участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення. У разі, якщо чоловік не з’явиться, справа буде розглянута за його відсутності, адже він попереджений про її розгляд у встановлений законом спосіб.

Зараз патрульні продовжують відбирати пояснення у очевидців події для кваліфікації вчиненого правопорушення.

Нагадаємо, 17 червня в інтернеті поширили фото автомобіля Mercedes, котрий заїхав на новий пішохідно-велосипедний міст в центрі столиці. Факт такого брутального поводження з об’єктом, котрий вже встигли полюбити кияни та гості міста, викликав надзвичайне обурення жителів столиці.