Стан 12-річної породіллі та її новонародженого хлопчика задовільний / фото: vsn.com.ua

У Рівному 12-річна дівчинка народила дитину. Поліція розпочала досудове розслідування за фактом статевих зносин з неповнолітньою.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Рівненській області, 14 вересня до правоохоронців надійшла інформація про те, що бригадою швидкої медичної допомоги у Рівненський обласний перинатальний центр доставлено малолітню ромської національності, яка народила дитину.

Читайте такожНа суд над ґвалтівником 12-річної дівчинки у Харкові не пустять ЗМІ (фото)

Відео дня

Поліцейські встановили, що породіллі - 12 років, зареєстрована вона та проживає у селі Нове Закарпатської області. Доставили її до медичного закладу з Рівненського полігону побутових відходів.

«Наразі, зі слів медиків, стан породіллі та її новонародженого хлопчика задовільний», - повідомляє прес-служба поліції.

За фактом статевих зносин з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 155 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

У рамках кримінального провадження поліцейські з’ясовують усі обставини події, зокрема, й місце скоєння злочину та причетну до нього особу.