Вбивця стріляв у чиновника на сходах селищної ради / фото 0619.com.ua

Поліція відпрацьовує дві основні версії вбивства заступника голови Якимівської Об‘єднаної територіальної громади Дмитра Кирилова, пов'язані з його особистим життям і комерційною діяльністю.

Про це, як передає кореспондент УНІАН, під час прес-конференції в Запоріжжі заявив голова Національної поліції України Сергій Князєв.

За його словами, на даний момент поліцейські не розглядають політичний мотив убивства, відпрацьовуються версії, пов'язані з особистим життям і комерційною діяльністю вбитого.

Відео дня

«Розглядаються версії, пов'язані з його особистим життям, комерційною діяльністю, політичної версії поки що немає», - заявив Князєв.

Крім того, голова НПУ підтвердив інформацію про виявлений згорілий автомобіль, на якому могли тікати злочинці, а також зброю, з якої, ймовірно, було вбито Кирилова.

Також Князєв повідомив, що новопризначений голова ГУНП в Запорізькій області Микола Лушпієнко відправиться в Якимівку і проведе оперативну нараду з особовим складом поліції.

Як повідомляв УНІАН, 18 вересня о 8.30 в смт Якимівка Запорізької області невідомий розстріляв, ймовірно, з автомата Калашникова, заступника голови Якимівської ОТГ Дмитра Кирилова. Вбивство було скоєно на сходах селищної ради.

У Запорізькій області введено план «Сирена».