На Харківщині затримали чоловіка, який поранив ґвалтівника своєї дружини / anthonycarbonepersonalinjurylawyer.com

В Селищі Шевченково Харківської області 27-річний місцевий мешканець важко поранив злодія, який ґвалтував його дружину. Постраждалого доправили до лікарні з сильною кровотечею, чоловіка затримали.  

Читайте такожУ Миколаєві школяр сам відбився від ґвалтівника-педофіла

Як повідомляється на сайті обласної поліції, вночі 13 жовтня місцева мешканка звернулась до правоохоронців із заявою про зґвалтування. Поліцейські встановили, що потерпіла перебувала в кафе біля свого дому. Заявниця разом із чоловіком відпочивали у компанії друзів.

Відео дня

«Близько першої години ночі жінка вирішила піти додому, але чоловіку про це не повідомила. Біля будинку її наздогнав невідомий, який із застосуванням фізичного насильства вступив з нею в статевий зв'язок. Чоловік потерпілої, повертаючись додому, почув крики дружини про допомогу.  Він схопив кривдника, ударив його по голові та наніс нападнику кілька ударів ножем в область паха», – йдеться в повідомленні поліції.

Побачивши правоохоронців, чоловік з місця інциденту втік, але скоро його затримали. 25-річного гвалтівника госпіталізували.

Правоохоронці зареєстрували дані факти за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) та за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку, який поранив злочинця, відповідно до санкції статті загрожує до 8 років ув’язнення. Ґвалтівнику, в свою чергу, після лікування повідомлять про підозру у скоєнні зґвалтування. Він може відправитися за ґрати на 5 років.

Раніше повідомлялось, що в Одеській області судитимуть чоловіка за зґвалтування 18-річної вагітної мешканки Миколаєва.