23 липня чоловік зґвалтував 9-річного хлопчика, який прийшов порибалити на ставок / фото pixabay.com

В Одеській області завершено розслідування щодо охоронця, який зґвалтував влітку 9-річного хлопчика, який ловив рибу на березі ставка.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, прокурори Ізмаїльської місцевої прокуратури направили до суду обвинувальний акт щодо 63-річного жителя району, якого підозрюють у зґвалтуванні малолітнього.

Читайте такожУ відділ поліції в центрі Одеси увірвався озброєний ножем іноземець

Відео дня

Як зазначається, 23 липня чоловік зґвалтував 9-річного хлопчика, який прийшов порибалити на ставок, розташований біля села.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Ізмаїльського відділу поліції (ч. 4 ст. 152 КК України).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Як повідомляв УНІАН, у липні 2019 року поліція затримала пенсіонера в Ізмаїльському районі Одеської області за зґвалтування 9-річного хлопчика. З'ясувалося, що зловмисник є охоронцем ставка, в якому дитина ловила рибу. Хлопчик приїхав у село Кирнички в гості до родичів, без супроводу дорослих пішов на місцевий ставок.

Встановлено, що зловмисник підійшов до дитини зі спини, закрив рот долонею і затягнув у сторожовий будиночок, де зґвалтував.