Постраждалих чоловіка та жінку госпіталізували у важкому стані / фото dnepr24.com.ua

У Києві оголошено про підозру двом чоловікам, які жорстоко побили подружжя.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури міста Києва, повідомлено про підозру у замаху на умисне вбивство чоловікам, які під час конфлікту завдали тяжких тілесних ушкоджень подружжю.

Читайте такожЖорстоке побиття ветерана АТО і його дружини у Києві: поліція затримала сина потерпілої

Відео дня

Інцидент трапився увечері 9 листопада у житловому будинку на вулиці Академіка Кіпріанова.

Зазначається, що між одним з підозрюваним та його матір’ю виник конфлікт. Зловмисник підстеріг матір в під’їзді та завдав їй та її цивільному чоловіку, який за неї вступився, численних ударів дерев’яною битою та молотком. Участь у жорстокому побитті потерпілих брав і його товариш, що мешкає у тому ж будинку.

«Після того, як потерпілі втратили від отриманих тілесних ушкоджень свідомість, зловмисники залишили їх на сходах», - йдеться у повідомленні.

Постраждалих чоловіка та жінку госпіталізували у важкому стані.

За результатами оперативно-розшукових заходів зловмисників 1989 та 1990 років народження затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі їм повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 15 п.п.1,12 ч.2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв УНІАН, у ніч з 9 на 10 листопада у Києві було скоєно напад на ветерана АТО, бійця 90-го батальйону Ігоря Панова і його дружину. Потерпілих доставили в Київську міську клінічну лікарню №17, де прооперували. Подружжя - в комі і на апаратах штучної вентиляції.