Правоохоронці не оголосили результати експертизи у справі Дениса Чаленка - підлітка з Прилук.

За версією поліції, його збив потяг. Батьки ж певні, що сина вбили четверо підлітків із впливових родин, йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте також"Не було половини черепа": спливли моторошні подробиці загибелі підлітка у Прилуках

На злочин указують численні синці на тілі Дениса та збиті пальці рук. А також листування, в якому хлопцю погрожували розправою.

У четвер правоохоронці мали оголосити результати судмедекспертизи, яка би пролила світло на обставини загибелі підлітка, але цього не сталося. Зі слів правоохоронців, не встигли надрукувати.

Родина знайшла в Німеччині експертів, які зроблять ексгумацію, та людей, які це оплатять. "Ми згодні, ми йдемо до кінця. Є експерти з Німеччини. Вже повністю все ужгоджене. Це коштує дуже багато грошей. Вони це все готові відшкодувати і зробити ексгумацію", - каже батько загиблого Віктор Чаленко.

Як повідомлялося, 29 жовтня у Прилуках на залізничних коліях було знайдено тіло 14-річного школяра Дениса Чаленка. У місцевому відділенні поліції заявили, що хлопець потрапив під дизельний поїзд. Однак батько хлопця, Віктор Чаленко, з цим не згоден. За його словами, сина вбили за кілька годин до того, як він опинився на рейках.