Якби власник авто спробував самостійно прибрати коробку, сталося б загоряння / фото ГУ НП в Херсонській області

У Херсоні співробітник поліції виявив на капоті свого автомобіля невідомий предмет, який виявився саморобним запалюючим пристроєм.

Як повідомила кореспонденту УНІАН начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Херсонській області Тетяна Пшонь, чоловік виявив підозрілу коробку сьогодні вранці.

«Сьогодні вранці до «Єдиного центру 102» поліції Херсонській області зателефонував житель мікрорайону «Другий Таврійський». Чоловік розповів, що виявив на капоті свого автомобіля, який стояв на вулиці Володимира Великого, підозрілий предмет. На місце виїжджала слідчо-оперативна група Херсонського відділу поліції та фахівці-вибухотехніки обласного главку поліції», - розповіла Пшонь.

Відео дня

За її словами, в коробці, яка стояла на капоті автомобіля, виявився саморобний запалюючий пристрій. «Він був зроблений із ємності, в якій знаходилось півлітра горючої рідини та запалюючий механізм. Якби власник машини спробував самостійно прибрати коробку, сталося б загоряння через яке постраждав би автомобіль. Зараз пристрій знешкоджено», - зазначила вона.

Як повідомило джерело в ГУНП у Херсонській області, правоохоронець, автомобіль якого намагались підпалити, має відношення до розслідування резонансної кримінальної справи, в якій фігурують відомі в регіоні люди.