Панов помер / facebook.com

У Києві помер ветеран АТО Ігор Панов "Хан", якого жорстоко побили 9 листопада в під'їзді житлового будинку.

Про це повідомила волонтер Тетяна Руденька на своїй сторінці у Facebook. "Хана" не стало. Без подробиць!", - написала вона.

Похорон організують товариші зі служби, волонтери та друзі чоловіка, його дата поки невідома.

Відео дня

За словами волонтера, зібрані на лікування "Хана" кошти використовують на його поховання.

Читайте такожУ Сумах нетверезий водій на смерть збив дівчину і втікав з міста на таксі

Як повідомляв УНІАН, 11 листопада волонтер Тетяна Руденька у Facebook написала, що у ніч з 9 на 10 листопада в Києві було скоєно напад на ветерана АТО, бійця 90-го батальйону Панова та його дружину.

Постраждалих доставили в Київську міську клінічну лікарню №17, де прооперували. Подружжя перебувало в комі й на апаратах штучної вентиляції.

11 листопада у поліції повідомили, що затримали підозрюваних у побитті Панова та його дружини - це чоловіки 1989 і 1990 років народження. Правоохоронці встановили, що 9 листопада ввечері між сином і матір'ю під час телефонної розмови виник конфлікт. Тому чоловік приїхав у будинок, де вона проживала. Під час чергової сварки він намагався її побити, тому за жінку заступився його вітчим. Пізніше пасинок покликав свого друга, з яким вони завдали подружжю тілесних ушкоджень і зникли.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 год. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.