Визначена ще одна жертва пожежі в Одесі / фото УНІАН

В Одесі опізнана ще одна жертва, виявлена ​​під завалом після пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу – 16-річний студент Кирило Трофимчук. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила в соціальних мережах мати загиблого Олена Трофимчук.

Читайте такожЧерез смертельну пожежу в коледжі Одеси 8 грудня оголосили днем всеукраїнського трауру

«Прошу молитов за упокій раба божого Кирила. Спи спокійно синочок. Вогонь забрав тебе. Безглузда і жорстока смерть. Люблю тебе нескінченно », - написала вона.

Відео дня

Водночас матір зазначає, що тіло перебуває на ДНК-експертизі. Про дату і час похорону буде повідомлено протягом наступного тижня.

Як повідомляють друзі цієї потерпілої сім'ї, Кирило Трофимчук - друга дитина, яку вона втратила за останні кілька років - старший син Ілля помер від онкологічної хвороби, також в 16-річному віці.

"Думская" повідомляє, що в день пожежі Кирило подзвонив матері, сказав, що задихається від диму і попрощався.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу сталася пожежа, площа якої склала 4 тис. кв. м. В цьому кутовому будинку знаходилися 19 різних організацій, установ.

Відомо щонайменше про вісьмох загиблих, постраждали понад 30 осіб.