фото УНІАН

У центрі Львова, на горищі чотириповерхової будівлі, де розташовані редакції кількох місцевих ЗМІ, виявили бойовий автомат з глушником та коліматорним прицілом з патронами. Зброя була у валізі, яку знайшли співробітники компанії.

Про це заявив фінансовий директор ТРК "Люкс" Олесандр Деніщук, передає видання ZAXID.NET.

Як розповів Деніщук, інцидент стався надвечір неділі, 8 грудня, на площі Галицькій 15. Горище, де виявили зброю, було з вільним доступом. Уточнюється, знайдений автомат з глушником і коліматорним прицілом ззовні схожий на чеську модель CZ Sа vz.58. Разом зі зброєю було знайдено бронебійні патрони.

Відео дня

Читайте такожУ Львові затриманий вкрав у поліцейського зброю, електронний ключ та втік з відділку

Наразі цією подією займаються правоохоронці, які мають з'ясувати, хто залишив у будівлі зброю. Крім того, вилучену зброю відправили на еспертизу, яка встановить точну модель автомату.

"Із цього горища видно тільки внутрішній двір будинку і сходову клітку, де проходять відвідувачі та працівники ТРК "Люкс" та сайту ZAXID.NET", – прокоментував Олександр Деніщук.

До слова, у цьому будинку розташовані декілька редакцій, що входять до медіахолдингу ТРК "Люкс". Зокрема, це ZAXID.NET, радіо "Люкс ФМ", сайт "24 каналу" та портал "Футбол 24". Також у там розміщене управління комунальної власності міської ради Львова. 

Нагадаємо, раніше у Донецькій області військовослужбовці виявили схованку з боєприпасами та гранатометами. Бійці знайшли зброю у підвалі одного з житлових будинків під час виконання бойового завдання. Зі схованки вилучили три гранатомети РПГ-22, майже 200 набоїв, чотири тротилові шашки, 11 зарядів до підствольного гранатомета та інші боєприпаси.