У столичному Гідропарку чоловіку вистрілили в обличчя / фото УНІАН

В результаті стрілянини на території Гідропарку в Києві минулої ночі постраждали двоє осіб - чоловіки дістали дотикові поранення і їх доставили до лікарні.

Читайте такожПід Києвом сталася стрілянина між комунальниками та будівельниками: є постраждалі

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Києва, близько другої години ночі до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про стрілянину біля кафе у Гідропарку.

Відео дня

Правоохоронці встановили, що між двома відвідувачами розважального закладу та невідомими виник конфлікт на ґрунті взаємних образ, у результаті чого незнайомець дістав зброю та зробив кілька пострілів і зник у невідомому напрямку.

В результаті стрілянини поранення дістали двоє чоловіків - мешканець Вінницької області та іноземець, їх госпіталізували.

З місця події експерти вилучили шість стріляних гільз, які відправили на проведення експертизи.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, за яке передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

"Наразі проводиться комплекс розшукових заходів щодо встановлення та затримання підозрюваних осіб. У рамках об'єктивного розслідування правоохоронці опитали свідків та очевидців цього правопорушення, а також вивчають відео з камер спостереження", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, за даними Інформатор.ua, в ніч із суботи на неділю на території Гідропарку, біля «Гідрозони», зчинилася сварка між двома компаніями.

Вона закінчилася тим, що один із чоловіків дістав травматичний пістолет і зробив постріл. Куля влучила в обличчя опонента.

Після цього компанія з трьох осіб, за словами очевидців - люди кавказької зовнішності, сіли в Lanos салатового кольору і зникли.

На місце прибули медики та поліція. У місті було введено план «Перехоплення».