Cин екс-депутатки був підприємцем, співвласником невеликого кафе / Mediakritika.by

У Берестечку Волинської області у власному будинку знайшли повішеним 53-річного сина екс-депутата Верховної Ради від Волині Катерини Ващук.

Факт самогубства УНІАН підтвердили у ГУ Нацполіції у Волинській області.

Як уточнив УНІАН головний спеціаліст ГУ Нацполіції в області Олег Плазовський, за фактом події відкрито кримінальне провадження ч.1, ст. 115 Кримінального Кодексу України з додатковою правовою кваліфікацією (умисне вбивство). Тіло направлено на експертизу.

Відео дня

Читайте такожПід Одесою підліток вчинив жахливе самогубство

Як повідомила кореспонденту УНІАН міський голова Берестечка Валентина Залевська, про смерть земляка вона дізналася сьогодні вранці, коли прийшла на роботу.

Залевська запевняє, що для всіх городян його смерть стала трагічною несподіванкою.

«Останній раз зустріла покійного 15 лютого, був у хорошому настрої. Він давно жив сам. Не хочу вникати в подробиці сімейного життя. Це була позитивна людина. Дуже шкода»,- зазначила Залевська.

За словами міського голови Берестечка, син екс-депутатки був підприємцем, співвласником невеликого кафе.

Водночас, як пишуть місцеві ЗМІ, син екс-нардепа Катерини Ващук ймовірно покінчив життя самогубством. Тіло знайшли повішеним на тросі на перилах східців, що ведуть на другий поверх будинку. Передсмертної записки біля покійного не було. З дружиною він розлучився.

Довідка: Катерина Ващук - український політик, депутат Верховної Ради 2-4, 6-7 скликань, останній раз до Верховної Ради була обрана у 2012 році по багатомандатному загальнодержавному округу від Партії регіонів.