До гасіння пожежі залучалось 49 рятувальників / Фото: ДСНС

На Чернігівщині на підприємстві гасять займання резервуару з бензином.

Читайте такожВогонь і димова завіса: неподалік від Луцька спалахнула масштабна пожежа (відео)

Про це повідомили у прес-службі управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області.

Відео дня

«О 16:50 до оперативно-координаційного центру управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про загоряння одного з резервуарів об'ємом 400 м куб. для зберігання нафтопродуктів на території ТОВ "Авантаж 7", що у смт Лосинівка Ніжинського району. Загалом на підприємстві розташовано 8 резервуарів, 6 з яких об'ємом 400 м куб. та 2 об'ємом 200 м куб. У резервуарі, який загорівся, зберігався бензин», - йдеться у повідомленні.

До ліквідації загоряння залучено 2 відділення 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Ніжин, а також сільські вогнеборці з Талалаївки і Лосинівки. Подано 4 водяні стволи на охолодження резервуарів та 2 генератори піни на гасіння загоряння. Крім того, додатково направлені підрозділи ДСНС з районних центрів Бобровиця, Ічня, Носівка, Прилуки та м. Чернігів.

О 18:00 пожежу локалізували. Загалом на гасіння від ДСНС України залучалось 49 рятувальників та 15 одиниць спеціальної техніки, а також від підрозділів місцевої пожежної охорони 7 працівників і 3 одиниці техніки.

Зараз причина виникнення пожежі встановлюється.

На місці пригоди працює мобільно-оперативна група управління ДСНС України у Чернігівській області.