Старицького вбили 21 лютого у селі Чайки Київської області / фото facebook.com/sergei.staritsky

Смерть колишнього керівника телеканалу «Інтер», гендиректора холдингу Atlantic Group Сергія Старицького в будинку екс-глави МЗС на Київщині розслідується як умисне вбивство.

Як повідомляє Управління комунікації Національної поліції України, перекваліфікація кримінального провадження із самогубства на умисне вбивство відбулася за погодженням із прокуратурою.

Попередньо встановлено, що у будинку перебувало троє осіб: подружжя і їхній гість. Усі троє вживали алкогольні напої. Зі слів жінки, вона перебувала в іншій кімнаті, коли гість вистрілив собі в голову із пістолета господаря.

Відео дня

Для встановлення всіх обставин події проводяться першочергові слідчі дії, зокрема призначено ряд експертиз: судово-медичну, комплексну молекулярно-генетичну, дактилоскопичну, балістичну та хімічну.

«На цей час правоохоронці отримали дані, які дають підстави припускати, що чоловік міг не сам покінчити із життям. А відтак за погодженням із прокуратурою кримінальне провадження перекваліфіковано із самогубства на умисне вбивство - ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України», - сказано у повідомленні.

Читайте такожКолеги по бізнесу підтвердили інформацію про загибель колишнього керівника телеканалу "Інтер" Старицького

Як повідомляв УНІАН, за даними поліції, 21 лютого у селі Чайки Київської області заподіяв собі смерть 56-річний житель столиці.

На спецлінію «102» зателефонувала жителька села Чайки і повідомила, що у її будинку покінчив життя самогубством чоловік, який приїхав на гостини з Києва. Поліцейські у будинку виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови. На місці події як речовий доказ вилучено пістолет, набої та гільзу.

За попередніми даними правоохоронців, киянин заподіяв собі смерть, коли господарі будинку, чоловік з дружиною, були в інших кімнатах у власних справах.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою відміткою «Самогубство».

Водночас, за даними деяких ЗМІ, загиблим є колишній керівник телеканалу «Інтер», підприємець Старицький, самогубство він скоїв у будинку екс-міністра закордонних справ Леоніда Кожари.

Пізніше у комунікаційному холдингу Atlantic Group підтвердили інформацію про загибель колишнього керівника телеканалу «Інтер», гендиректора підприємства Старицького.