У школі Дніпра заняття припинили через розпилення перцевої суміші / Інформатор

У школі №69 на вулиці Софії Ковалевської в Дніпрі розпорошили суміш з перцевого балончика. Вісьмох учнів госпіталізували.

Читайте такожУ центрі Дніпра дерево впало на маршрутку (фото)

Як повідомляє «Інформатор», у багатьох учнів почався напад кашлю і сильно сльозилися очі, про що вони відразу ж розповіли вчителям. Серйозних алергічних реакцій і отруєння вдалося уникнути, але навчання все ж довелося призупинити.

Відео дня

За попередньою інформацією хтось з учнів розпилив у приміщенні перцевий балончик. Все сталося в коридорі на третьому поверсі.

Спочатку ніхто з школярів не надав цьому значення, але коли у дітей почали сльозитися очі, вони відразу ж повідомили про це викладачам. Ті, в свою чергу, викликали на місце швидку допомогу та наряд поліції.

За медичною допомогою звернулися 10 учнів — вони скаржилися на кашель і сильне печіння в очах. Ніхто з них серйозно не постраждав, проте медики наполягли на госпіталізації восьми з них, щоб обстежити і остаточно переконатися, що з підлітками все добре.

Обставини інциденту встановлює поліція.

Раніше у Дніпрі затримали хлопця за напад на школярку. За нанесення тілесних ушкоджень 19-річному хлопцю загрожує до 8 років позбавлення волі.