На Центральному київському залізничному вокзалі стався інцидент за участю кишенькових злодіїв і поліцейського.

Читайте такожУ метро Києва влаштували самосуд над грабіжником (фото, відео)Про це пише Главред з посиланням на відеоролик, який опублікував у Facebook очевидець інциденту Сергій Бондар.

На відео видно, як чоловік підняв скандал після того, як викрив пару зловмисників. Їм же на допомогу швидко прийшов співробітник поліції Олег Мигалко.

Відео дня

«Знову їх спіймав. І що ви думаєте? Підходить якийсь чорт, тиче якесь посвідчення і за куртку тягне мене на вулицю. Виявилось, що це мент з вокзального управління поліції, який прикриває грабіжників, коли вони грабують. Прямо коли їх ловлять, він хапає жертву і дає втекти грабіжникам. Далі все на відео. Дикість ситуації в тому, що один з грабіжників на відео прямо переді мною - Руслан Горват. Він знаходиться в розшуку за десятки крадіжок і за те, що прямо у відділенні відірвав плитку з підлоги та проломив голови чотирьом поліцейським», - написав Сергій в підписі до відео.

При цьому, говорячи про поліцейського, він додав: «Дурня вигнали з Академії поліції. Він пішов в «Беркут». Його і з «Беркута» навіть вигнали. Прилаштувався у вокзальній поліції «кришувати» грабіжників».

Раніше УНІАН писав, як в Києві на Центральному залізничному вокзалі роми намагалися пограбувати Руслану Писанку.