Жінка намагалася стрибнути з мосту / фото Нацполіція України

У Вінниці місцева мешканка у стані алкогольного сп’яніння намагалася покінчити з життям після сварки з чоловіком.

Читайте такожНа Волині знайдено повішеним сина екс-нардепаПро це повідомляє Патрульна поліція Вінницької області

Зазначається, що на 102 зателефонував вінничанин і повідомив, що посварився з дружиною, після чого вона втекла з дому, щоб покінчити з життям. Побігти вслід за нею чоловік не зміг, бо вдома у них була маленька дитина.

Відео дня

«Не знаючи, куди саме могла втекти жінка, інспектори почали прочісувати прилеглу територію. Зважаючи на те, що подружжя проживає на проспекті Юності, охоронці порядку в першу чергу вирішили перевірити парк Дружби народів», – говориться в повідомленні.

На мосту на Вишенському озері поліцейські побачили жінку, яка перелізла через огорожу, ніби намагаючись звідти стрибнути. Глибина в озері в цьому місці не велика, однак жінка все одно могла собі нашкодити, стрибнувши у водойму. До того ж, патрульні помітили в неї ознаки алкогольного сп’яніння.

«Шляхом ривка інспектори перетягнули жінку на місток у безпечне місце та почали заспокоювати. Після цього викликали на місце події карету швидкої допомоги та слідчо-оперативну групу», – повідомили патрульні.

Раніше УНІАН повідомляв, як у Кам’янці-Подільському Хмельницької області патрульні врятували хлопця, який хотів стрибнути з мосту через проблеми.