Неадекватний чоловік в селі відрізав хвіст і вухо цуценяті / Фото Facebook/Сумське товариство захисту тварин

У селі Бездрик Сумського району Сумської області живодер відрізав цуценяті хвіст та вухо.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації поліції Сумської області, правоохоронці перевіряють інформацію щодо жорстокого поводження з твариною, а приводом для перевірки стала інформація із соцмереж.

Читайте такожДиво: у Дніпрі пес, якому живодер відрубав усі лапи, почав ходити без протезів (відео)

Відео дня

Зокрема, про цей випадок сьогодні на своїй сторінці у Facebook написали та розмістили фотознімки постраждалого песика волонтери із Сумського товариства захисту тварин.

"Неадекватний чоловік в селі відрізав хвіст і вухо цуценяті, підвішував за лапки, одягав пакет на голову. Сьогодні волонтери в супроводі представника правоохоронних органів виїхали за адресою, де переконалися на власні очі розповідям очевидців", – зазначається у повідомленні.

Тим часом до села виїхали керівник Сумського районного відділу поліції та слідчо-оперативна група. Вони навідались до чоловіка додому, вилучили собаку та передали його волонтерам. Активісти супроводили тваринку в одну із ветеринарних клінік міста Суми.

Фото Facebook/Сумське товариство захисту тварин

Наразі в поліції з‘ясовують обставини події, опитують власника собаки та сусідів. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) КК України. Зловмиснику загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше в Харківській області 19-річна мешканка міста Лозова жорстоко вбила свого кота.