Обійшлося без постраждалих / фото ДСНС

В Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, який горів у грудні 2019 року, сьогодні знову виникла пожежа.

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС в Одеській області, о 18:15 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по вул. Троїцька, 25, де розташовано коледж, йде дим з п'ятого поверху.

Ця будівля зараз законсервована, жодної діяльності в ній не ведеться, ще не завершено розслідування кримінальної справи, порушеної у зв'язку із загибеллю в грудні під час пожежі 16 осіб.

Відео дня

Зазначається, що сьогодні по прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що зайнялися кабелі на п'ятому поверсі. Пожежні оперативно загасили вогонь.

Зараз будівля не функціонує / фото ДСНС

Орієнтовна причина займання - необережне поводження з вогнем невстановленими особами. Хто саме спровокував пожежу, наразі невідомо.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня 2019 року в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу виникла пожежа, площа якої становила 4 тис. кв. м. У цьому будинку розміщувалися 19 різних організацій, установ.

Читайте такожВ Одесі суд заарештував майно згорілого коледжу, в якому загинули 16 осіб

Унаслідок пожежі загинули 16 і постраждали понад 30 осіб.

Урядова комісія назвала причиною пожежі в коледжі займання побутового електрообладнання.

Правоохоронці оголосили про підозру у службовій недбалості директору коледжу Любові Кочерзі, а також завідувачці господарством навчального закладу.