За підозрою у вчиненні хуліганських дій на Алеї Героїв Небесної сотні в Києві затримано студента / фото facebook.com/MVS.LVIV

За підозрою у вчиненні хуліганських дій на Алеї Героїв Небесної сотні в Києві поліцейські затримали 21-річного студента.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Києва.

Читайте такожВ Києві невідомий справив природну потребу просто посеред Алеї Героїв Небесної Сотні

Відео дня

У результаті проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками Печерського управління поліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримано студента 3-го курсу одного з вищих навчальних закладів столиці. Наразі з ним проводяться першочергові слідчі дії. Свої протиправні дії затриманий пояснив тим, що перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, поліцейські встановлюватимуть усі обставини та причини скоєного. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1 тисячі до 2 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17-34 тис. грн) або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

Інцидент на Алеї Героїв Небесної Сотні: що сталося

У Telegram-каналі одного з інформаційних порталів розміщене відео, на якому невідомий чоловік справляє природну потребу на Алеї Героїв Небесної сотні. Про це правоохоронцям у ніч проти 22 жовтня повідомив представник волонтерської групи.

22 жовтня відділом дізнання Печерського управління столичної поліції відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганських дій чоловіка.