Загиблі поїхали на рибалку у вільний час / od.dsns.gov.ua

Двоє чоловіків, які загинули в Одеській області в затонулому автомобілі, були військовослужбовцями Державної прикордонної служби України.

Читайте такожУ жахливій аварії на Львівщині загинули четверо людей (фото)

Як підтвердив УНІАН представник Південного регіонального управління Держприкордонслужби України, рибалки, яких виявили в затонулому в річці Турунчук автомобілі, є військовослужбовцями одного з підрозділів зазначеного управління.

Відео дня

«Під час трагедії вони не були на службі. На риболовлю поїхали в свій вільний час... Зараз тим, що сталось, займаються правоохоронні органи», - сказав представник відомства.

Як повідомляв УНІАН, у ніч на 24 травня в Біляївському районі Одеської області легковий автомобіль «ВАЗ» з людьми з'їхав у воду з крутого берега висотою приблизно три метри і затонув.

У поліцію звернувся власник машини, який повідомив, що з двома приятелями приїхав до річки Турунчук порибалити.

З його слів, ближче до ночі він залишився на березі стежити за вудками, а товариші пішли в машину спати, як раптом «хтось із них завів машину, і вона поїхала прямо у воду». Тіла загиблих чоловіків дістали водолази.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.