Молодики напали на поліцейський автомобіль \ Нацполиция

З'явилося відео з місця конфлікту біля "Слобідської січі" під Харковом. На відео видно, як молодики нападають на автомобіль поліції.

Читайте такожНа Харківщині озброєні сокирою та палицями молодики розтрощили поліцейське авто (фото)

Відео зі зйомкою з автомобіля опублікували на сторінці "Харків 1654" у Facebook. На записі видно, як один з чоловіків б'є дерев'яною палицею по склу машини та погрожує. "Якщо треба, я буду вас просто різати, і все. Відсиджу свої 20 років. Я відповім за кожен свій вчинок, запам'ятайте", - каже чоловікт і продовжує бити по автомобілю.

Відео дня

На запису видно чоловіка з пістолетом і отвір, схожий на той, що від кулі, в задньому склі машини.

Як повідомляв УНІАН, 3 червня озброєні сокирою і кийками молодики розгромили поліцейське авто. За версією поліції, на території Краснокутського району знаходився автомобіль з правоохоронцями. Невідомі чоловіки, які назвали себе поселенцями "Слобідської Січі", оточили машину. У них в руках були палиці, сокира й зброя. Чоловіки порізали колеса і розбили вітрове скло автомобіля, а також вистрелили в бічне скло.

На місце виїхало керівництво та інші підрозділи поліції. Відкрито кримінальне виробництво за ст. 345 та 348 Кримінального кодексу ("погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу та посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця"). Нападникам загрожує до 15 років в'язниці або довічне ув'язнення.