Українська модель повідомила, що на неї, її хлопця та друзів напали охоронці пляжу "Момо" / фото instagram.com/dariakyryliuk

Міністр культури і туризму Туреччини Мехмет Нурі Ерсой обіцяє покарати винуватців побиття української моделі Дар'ї Кирилюк на курорті у Чешме.

Про це повідомляє посольство Туреччини в Україні у мікроблозі Twitter.

"Я рішуче засуджую огидний напад, що відбувся у вечір п’ятниці у Чешме. Такого взагалі не мало статися у курортному регіоні, тим більше із жінкою. Ми усі разом переконаємося, що цей неприпустимий хуліганський вчинок не залишиться без покарання", - заявив Ерсой.

Відео дня

Читайте такожУкраїнці стали першими туристами, які відвідали Туреччину в умовах пандемії - Чавушоглу

Раніше у мережі Instagram українська модель повідомила, що на неї, її хлопця та друзів напали охоронці пляжу "Момо" у місті Чешме. За її словами, охоронці били в обличчя чотирьох дівчат (в тому числі її), ще четверо хлопців дуже постраждали. Також вона заявила, що про цей інцидент було повідомлено поліцію.

При цьому, як вона зауважує, представники пляжу "Момо" стверджують, що її побили не охоронці, а її хлопець. Кирилюк назвала ці заяви брехнею. Вона вимагає оприлюднити записи відеокамер, встановлених на парковці пляжу.