На Одещині сталася смертельна ДТП / фото ДСНС

В Іванівському районі на Одещині сьогодні вночі в результаті зіткнення мікроавтобуса з припаркованою вантажівкою загинула жінка, ще п’ятьох осіб госпіталізовано.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні ДСНС в Одеській області, приблизно о 03:10 в службу порятунку «101» надійшла інформація про те, що на 405-му кілометрі автодороги Київ - Одеса сталося ДТП і потрібна допомога рятувальників.

Читайте такожАварія в Одеській області: рибалки, які затонули в автомобілі, були прикордонниками

Відео дня

Як з'ясувалося, сталося зіткнення вантажопасажирського мікроавтобуса з припаркованою на узбіччі вантажівкою. В результаті ДТП загинула пасажирка мікроавтобуса. Загалом у ньому на момент пригоди перебували 7 пасажирів.

У регіональному главку Нацполіціі повідомили, що зіткнення автомобілів Mercedes-Benz і Volvo сталося біля села Причепівка.

«Загинула 66-річна пасажирка мікроавтобуса. Ще три пасажирки мікроавтобуса, а також водії обох транспортних засобів зазнали травм різного ступеня тяжкості і доставлені до лікарні», - повідомили в главку.

За попередніми даними, 53-річний водій мікроавтобуса, який рухався в напрямку Одеси, не впорався з керуванням і допустив зіткнення з вантажівкою, яка стояла на узбіччі через технічну несправність.

Наразі всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які управляють транспортними засобами) Кримінального кодексу України. У рамках розслідування буде призначено ряд експертиз.

У ДТП загинула пасажирка мікроавтобуса / фото ДСНС